30. okt. 2011

Skitten, sliten, tørst og potetkakene var gode

Nå er 3 arbeidsdager i Chajul finito, og turen går videre til flere trengende.
Her er gjengen samlet, og Chajul ble avsluttet med Roxette og øl på lokalbaren. Vi vil alle gjerne takke litt forskjellige som også har bidratt til at dette er mulig. Kristin vil takke foreldre som har gitt diverse bidrag, 5E på SUS som har gitt fine ting til mange barn som ble veldig glade for armbånd o.l ., samt alle brillene...og penger!:)

Mari sender stor takk til mine kjære foreldre, søsken og bestemor, alle på hjerte B for penger og briller og ellers alle søtnoser som har bidratt med strikkasokker, barneklær og cash som gjør stoor nytte her =D

Tine vil gjerne takke kollegaer på gastrokirurgen for klær, smykker og briller, naboer i Son for klær, Kirsten for klær, Merethe og Lars for fantastisk hippe briller fra Specsavers, mamma for fineste tøflene og spesiell takk til Mette Smaadahl, som jeg plutselig fikk melding av pappa om at hadde støttet Clinica Noruega med 5000 kr. Tusen takk for det! Da er arbeid på klinikk, massasje av gamle og unge kropper, leking med barn, maisspising til den store gullmedalje, øldrikking og roxettesynging overstått i Chajul. Har lært at det fortsatt er gøy å jobbe med mennesker, uansett hvor man er, barn er fortsatt søte, massør blir jeg aldri og tørrshampo er imponerende til dag 4, da er det på tide med en dusj, selvom den er kald og bare har fire stråler.

Heidi vil gjerne takke alle på gastrokirugen s202 på ahus som har gitt klær, alt som er strikket, alle brillene og ikke minst pengene som er samlet inn gjennom vinlotteri. Alt har kommet godt med og det er mange fornøyde og varme mennesker i Chajul. Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre mennesker strålende fornøyd.Tusen takk alle sammen.


Beatrix vil takke så mye alle som har bidratt til dette projektet, Med 08 , flere på  akutt mottak ,og alle som er ikke nevnt. Det var 6600 kroner som dere har bidratt.....Jeg har kjøpt mye klær i Chichicastenango; varme jakker, genser, luer og mye mer. Menneskene var veldig takknemlig i Chajul. Her er det en trøsteløs, deprimerende landsby,...tusen takk. Også for 176 briller som er samlet på Molde sykehuset, mange har fått en annen "syn" på hverdags liv..

Alice hilser til mamma, pappa og Charlotte..og selvfølgelig Marius!Takker også masse til Gastrokirurgen for bidrag.

Malin hilser til Alle!

2 kommentarer:

 1. Malin og alle andre, vilket fantastik jobb dere gjør!
  Stor klem og varme tanker fra Qim.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Interessant og inspirerende å se hva dere får til for disse fattige,-og fargerike,-menneskene! Følger ivrig med på flott blogg! God tur videre til nye oppgaver og inntrykk!
  Hilser til Kristin fra alle hjemme. Spesiell hilsen fra bestemor.
  Klem fra mor.

  SvarSlett