6. mar. 2013


HJELPETEAM TIL GUATEMALA 2013
Fredag 22.2: Kl 0400 startet vi fulle av forventninger og spente på de neste 18 dagene! Flytur med stopp og mat i Amsterdam og Panama City før vi ankom en varm kveld i Guatemala City (Gua C) sent på kvelden.
 Som (for)ventet var to kofferter borte; Maris fra Tromsø og Turid og Pers fra Torp-det var ille. Ikke lett å kle opp to lange mennesker og større skostørrelser enn de fleste her. Mari fikk kofferten neste dag, men det gikk en hel uke før Per og Turid kunne konstatere at det var deres koffert uten håndtak og tag! Hanne gjorde en kjempeinnsats til Copa Airlines og ble «venn» med en av de ansatte der.

Vi hadde et par flotte dager i guatemala  City. Besøkte kulturskolen i det tidligere posthuset, nasjlonalpalaseetet, Portalito, m.m.  Lørdag 23 feb. var det deilig middag hos keramiker carlos Chaclán og kona hans Rosa. Alle i Clinica Noruegas styre i Guatemala kom dit: Gustavo, Geremias, Ole Jacob, Jaime, Carlos, Ranferi. En hyggelig kveld med god mat.  

Søndag 24 februar kom Daniel for å hente oss. Vi hadde en stor mengde med kofferter og medisiner som vi hadde kjøpt inn i hovedstaden, og det var et puslespill å få alt pakket, og deretter få det på taket av Daniels minibuss!


               

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar